KARRIERE

Har du en teknisk eller håndværksmæssig uddannelse samt interesse og flair for mekanik?

Så er det dig, vi står og mangler!

BK Engineering er førende virksomhed indenfor mekanisk ingeniørarbejde og rådgivning.

Med et mål om at være en fleksibel og værdiskabende ressource som tilpasser sig vores kunders skiftende behov, tilbyder BK Engineering en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus indenfor stålkonstruktioner, maskineri, el og tekniske installationer.

Da efterspørgslen på BK Engineerings kompetencer har været støt stigende over den seneste periode, er vi på udkig efter nye medarbejdere til at indgå i vores team.

BK Engineerings løser forskelligartede opgaver for en række meget forskellige kunder (både in-house og hos kunderne), og har derfor ikke specifikke krav til potentielle kandidaters uddannelsesmæssige baggrund. Kandidater med baggrund som produktionsteknolog, maskintekniker, teknisk designer, ingeniør eller maskinmester har ikke nødvendigvis bedre kort på hånden for at indgå i BK Engineering teamet end en kandidat med en håndværksmæssig baggrund. Derimod er det afgørende, at den enkelte kandidat er en rutineret 2D/3D tegner samt lever og ånder for teknik og mekanik - både på jobbet og i fritiden.

Som medarbejder i BK Engineering vil du indgå i et team af dedikerede og energiske ligesindede. Organisationsstrukturen er flad og hverdagen er præget af en god stemning med plads til humor. Ledelsen går ind for frihed under ansvar og forventer at alle i teamet er indforstået med en stor grad af vidensdeling.

Som person er du løsningsorienteret og ser altid muligheder frem for begrænsninger. Du skal være i stand til at tage ejerskab for både egne såvel som gruppens projekter og vigtigst af alt skal du være en god repræsentant for BK Engineering og være i stand til ubesværet at falde ind i den organisation, du bliver sendt ud til.

Besidder du ovenstående færdigheder, og mener du, at du er det rette match for BK Engineering, tøv da ikke med at sende din ansøgning til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Såfremt du ønsker mere information om virksomheden kontakt Lars Nyman, Head of Industrial Segment på 42 12 03 71.

lyst til at være en del af vores team?


Kontakt os!

Lars Nymann
Head of Industrial Segment
Telefon: +45 42 12 03 71
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

”Vi tilbyder en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer.”

Det koster ingenting at spørge

Brug for teknisk rådgivning? Vi er klædt på til lidt af hvert. Send os en besked og hør nærmere.

Ved henvendelse til os accepterer du videregivelse af dine persondata såsom navn, e-mail adresse etc. For yderligere oplysninger om vores brug og håndtering af dine persondata klik her: Privacy policy

BK Engineering A/S ⋅ Hjulmagervej 55 ⋅ 9000 Aalborg ⋅ Telefon: +45 88 16 88 57 ⋅ CVR no. 21 14 20 42 ⋅ E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BK Engineering 2018    All rights reserved    Privacy policy