Vindenergi

Designteknisk assistance til vindindustrien

Solenergi er ikke den eneste form for vedvarende energi som BK Engineering har erfaring med. Virksomheden har ligeledes prøvet kræfter med vindindustrien og har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med en af verdens førende vindmølleproducenter.

BK Engineerings tekniske tegnere har blandt andet været tilknyttet producentens vingeafdeling og har i den forbindelse arbejdet tæt sammen med afdelingens eget team af tegnere.

For det mest optimale resultat, teknisk såvel som økonomisk, skræddersyer vi vores løsninger, så de er tilpasset vores kunders individuelle behov. Vi har her udarbejdet en løsning som dækker behovet for designteknisk assistance samt opfylder kundens ønske om fysisk tilstedeværelse af en ekspert under eksekveringen af opgaven.

Vores tekniske medarbejdere har her fungeret som eksterne konsulenter og ydet støtte til kundens arbejde som en integreret del af teamet. At have en erfaren medarbejder indenfor rækkevide gør det blandt andet muligt for kunden at fokusere på kerneforretningen i tider med midlertidige interne begrænsninger.

BK Engineerings opgave har her inkluderet udarbejdelse af 2D-tegninger og 3D konstruktioner til produktionen samt udarbejdelse af 2D tegninger til kundens eksterne samarbejdspartnere. Forruden udarbejdelse af ny tegningsdokumentation har BK Engineerings team også biddraget til opdateringen af eksisterende dokumentation og produktionsgrundlag. Vores medarbejdere besidder kvalifikationer indenfor en lang række CAD programmer, hvilket har gjort det muligt for BK Engineering at tilbyde kunden teknisk assistance på alle afdelingens tegningsplatforme. 

Til kundens tilfredshed har BK Engineering, i samarbejde med kundens eget hold af tegnere, medvirket til stabilisering og sikker fremdrift af afdelingens tekniske dokumentation.

Ydermere har BK Engineerings ingeniører og teknikkere bidraget til sammensætning og udvikling af materialesammensætninger i vingekonstruktioner.

Har du brug for teknisk hånd? 

Giv os et kald!

Lars Nymann
Head of Industrial Segment
Telefon: +45 42 12 03 71
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

”Vi tilbyder en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer.”

Det koster ingenting at spørge

Brug for teknisk rådgivning? Vi er klædt på til lidt af hvert. Send os en besked og hør nærmere.

Ved henvendelse til os accepterer du videregivelse af dine persondata såsom navn, e-mail adresse etc. For yderligere oplysninger om vores brug og håndtering af dine persondata klik her: Privacy policy

BK Engineering A/S ⋅ Hjulmagervej 55 ⋅ 9000 Aalborg ⋅ Telefon: +45 88 16 88 57 ⋅ CVR no. 21 14 20 42 ⋅ E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BK Engineering 2018    All rights reserved    Privacy policy