Værdier

PROFESSIONEL

Med passion og stolthed over vores arbejde, leverer vi vores projekter med den højeste grad af professionalisme.

Vi leverer til tiden og i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder og tilstræber at levere det optimale produkt inden for de aftalte rammer.

GENSIDIG RESPEKT

Som en global forretning favner vi kulturel mangfoldighed og agerer med gensidig respekt over for vores kolleger og samarbejdspartnere.

Vi værdsætter dialoger og anerkender at kommunikation er afgørende for at opnå åbenhed og ærlighed i forholdet mellem os og vores samarbejdspartnere.

PÅLIDELIG

Som en pålidelig samarbejdspartner forstår vi vigtigheden i, at løfter skal veksles til realiserede resultater.

Vi overholder vores aftaler, anerkender vores ansvar og behandler vores kunder med oprigtighed for at sikre et troværdigt, åbent og stabilt samarbejde.

PROGRESSIV

Med fokus på vores kunders interesse tør vi gå nye veje og udfordre vores komfortzone for at frembringe de mest værdiskabende løsninger.

Vores fleksibilitet og innovative tilgang kombineres harmonisk med en struktureret tilgang til levering af projekter, som er tilpasset kundens individuelle behov.

VORES MEDARBEJDERE – VORES VÆRDI

Succesfuld forretning udspringer af ​​kompetente kolleger. Derfor tilskynder vi vores medarbejder til løbende at udvikle deres færdigheder og professionelt udvikle sig med virksomheden, der tilbyder spændende karrieremuligheder i et globalt miljø.

Som medarbejder hos Aalborg CSP A/S bliver du en del af en familie, hvor vores sammenhold styrkes gennem åben kommunikation, omsorgsfuld atmosfære krydret med et strejf af humor.

Har du brug for en innovativ sparrings partner? 

Giv os et kald!

Lars Nymann
Head of Industrial Segment
Telefon: +45 42 12 03 71
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

”Vi tilbyder en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer.”

Det koster ingenting at spørge

Brug for teknisk rådgivning? Vi er klædt på til lidt af hvert. Send os en besked og hør nærmere.

Ved henvendelse til os accepterer du videregivelse af dine persondata såsom navn, e-mail adresse etc. For yderligere oplysninger om vores brug og håndtering af dine persondata klik her: Privacy policy

BK Engineering A/S ⋅ Hjulmagervej 55 ⋅ 9000 Aalborg ⋅ Telefon: +45 88 16 88 57 ⋅ CVR no. 21 14 20 42 ⋅ E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BK Engineering 2018    All rights reserved    Privacy policy