BK Engineering udvider deres projektingeniørhold

BK Engineering, et ledende mekanisk ingeniør- og rådgivningsfirma fra Aalborg, har for nyligt ansat to nye tekniske kollegaer som følge af den øgede kundestrøm. Rekrutteringen af Thomas Kragelund (30) og Claus Rune Skovbo Larsen (33) støtter firmaets langsigtede mission om at tilbyde fleksibel og værdiskabende ingeniørydelser til nye og eksisterende kunder.

BK Engineering er en del af Aalborg CSP A/S Group og har over de seneste år fortjent deres position som et selvstændigt brand som et resultat af firmaets øgede ordretilgang af forskellige ingeniørydelser. Kendt som en stabil ingeniørpartner for det Danske Forsvar, har BK Engineering gradvist udvidet deres kundebase til også at omfatte små- og mellemstore virksomheder, store organisationer og statslige institutioner fra forskellige industriområder. I dag tilbyder BK Engineering et bredt udvalg af ingeniørydelser igennem hele udviklingscyklusen af stålkonstruktion, maskineri og tekniske installationer.

For at imødekomme en bred efterspørgsel fra forskellige kundesegmenter, har BK Engineering fornyligt rekrutteret to nye ansatte. Thomas Kragelund (30) er blevet ansat som projektingeniør for at yde en stærk støtte til BK Engineerings nøglekunder, blandt andet det Danske Forsvar. Thomas er uddannet maskinmester, og har en baggrund som smed samt en periode i det Danske Militærpoliti. Thomas vil primært arbejde med produktudviklingsopgaver, såsom design af 2D-tegninger og udvikling af 3D-modeller. Derudover vil han også arbejde med overvågning af produktion.

Claus Rune Skovbo Larsen (33) er uddannet produktionsteknolog. Før sin ansættelse hos BK Engineering har han tilbragt 8 år med design og samling af dampkedelsystemer for anerkendte teknologifirmaer i området. Som nyansat projektingeniør vil Claus arbejde med konstruktionen af 3D-modeller samt klargøringen af tekniske tegninger for at sikre en fejlfri fremstilling af et givent produkt.

Ansættelsen af to nye tekniske medarbejdere understøtter en eksisterende gruppe på 9 forskelligartede kompetenceprofiler. De tekniske medarbejdere ved BK Engineering er alle eksperter inden for deres områder og tilbyder elektrisk, termisk og mekanisk ingeniørarbejde, herunder rådgivning om lovgivning m.m. Som følge af denne brede tekniske viden, kan BK Engineering tilbyde omfattende løsninger til deres kunder. Det øget antal af medarbejdere muliggør fleksibilitet og tillader omgående support ved henvendelser og anmodninger inden for forskellige områder, herunder udvikling og (re-)design af nye og eksisterende produkter, risikoanalyser, CE-mærkning, produktionsledelse, teknisk dokumentation, uddannelse & oplæring og onsite ingeniørarbejde.

Pressekontakt:

Jelica Matoricz
International marketingsansvarlig
Tlf.: 88 16 88 47
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Om BK Engineering

BK Engineering er førende inden for mekanisk ingeniørarbejde og rådgivning. Virksomheden blev grundlagt i 1988 og har base i Aalborg.

Med et mål om at være en fleksibel og værdiskabende ressource til vores kunders skiftende behov, tilbyder BK Engineering en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer. Herunder inkluderes udvikling, design samt re-design af nye og eksisterende produkter, omfattende risikoanalyse, teknisk dokumentation og CE-mærkning, der samlet sikre overensstemmelser med EU og nationale direktiver og kvalitets- og sikkerhedsstandarder. BK Engineering tager også ansvaret i forbindelse med ledelse og supervision af teknologiproduktion samt sikrer en pålidelig levering i forhold til kvalitet, budget og deadline.

Løsninger designet af BK Engineering er skræddersyet til kundernes individuelle behov for at sikre et optimalt resultat både teknisk, men også økonomisk. BK Engineerings kundegrundlag består af små og mellemstore virksomheder, større organisationer samt statslige institutioner fra forskellige brancher bl.a. Forsvarets Hovedværksted, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), Siemens, Alfa Laval, Faust Micropower, Brüel og Wärtislä.

BK Engineering er en del af Aalborg CSP A/S Group. Yderligere information kan findes på www.bkengineering.dk.